Program

eidsvåg nett.jpg

 

Bjørn Eidsvåg m/band
Last ned som iCal-fil

Dato: Onsdag 17 november 2021
Tid: Kl. 19:00

Pris: 495
Sted: Parken kulturhus

Bjørn Eidsvåg med band inntar Parken kulturhus 

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på veien og besøke landetskriker og kroker. Med seg til Ålesund har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog medkjente og kjære låter. De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over helelandet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok, lagt ut påen nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland og gitt ut sitt 28. album.

I høst er han tilbake i Parken kulturhus. «Jeg og bandet ser stort frem til å innta Parken igjen. Etter et stille 2020 skal det bli fint å møtepublikum igjen. Gamle låter skal pusses opp, nyere låter skal presenteres og kjente sanger skalspilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.Med 28 album og en ekstraordinær formidlingsevne har Bjørn Eidsvåg opparbeidet seg enhelt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som fleregenerasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Han er en sanger og en historiefortellersom publikum vender tilbake til år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp