Program

8ac63932_Absolute norsk - horisontal stor logo - 1920x1080.jpg

 

Terje Sporsem: Absolute norsk
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 03 september 2021
Tid: Kl. 19:00

Pris: 435
Sted: Parken kulturhus

OBS! På grunn av restriksjonene som gjelder, er det gjort store endringer i Sporsem sine forestillinger. Alle har fått tildelt nye seteplasseringer, og noen har også fått ny dato og klokkeslett. Informasjon er sendt ut til den enkelte billettkjøper på epost. Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du ikke har mottatt denne informasjonen eller har spørsmål. (obs! Sjekk spamfilter, vi opplever dessverre at en del eposter havner der)

 

Feelgood&iStage presenterer:
Terje Sporsem “Absolute norsk” - et show om verdens aller-aller beste land.

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk».
Dette er Terjes fjerde soloshow - og har premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess på både scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste og mest samfunnsengasjerte komikere.

Regi: Arvid Ones

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp