Program

FlaataBusk FBbanner.jpg

 

FLYTTES In memory of Elvis!
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 07 mai 2021
Tid: Kl. 19:00

Pris: 495
Sted: Parken kulturhus

Konserten flyttes til Terminalen.

IN MEMORY OF ELVIS!

Paal Flaata & Vidar Busk med stort band

De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket.  I høst er Paal Flaata og Vidar Busk klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere.  Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud. 

I det åtte manns store bandet inngår to på trommer!  Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme!  Det blir en blåserekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Den anerkjente svenske bassisten Anders Mossberg og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.

EN STORSLÅTT HYLLEST!
”In Memory of Elvis” byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!

SOLISTENE
Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år.  I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp