• Hjem
  • Program
  • UTSOLGT//To rustne herrer: Siste dans EKSTRA

Program

Uten tittel.jpg

 

UTSOLGT//To rustne herrer: Siste dans EKSTRA
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 05 mars 2021
Tid: Kl. 21:00

Pris: 520
Sted: Parken kulturhus

EKSTRAKONSERT - Starter 21.00

TO RUSTNE HERRER – SISTE DANS

 «To rustene herrer» begynte som en intern vits i studio for 25 år siden.

 Jonas Fjeld var i studio for å gjøre ferdig sin andre norske plate med tekster av Ole Paus da Ole kom inn og ble stående og lytte til Fjeld som sang «Sett bagen fra deg». «Hva synes du?» spurte Fjeld.

«Jeg synes at vi kan ta med oss hver vår gitar og kalle oss To Rustne Herrer!» sa Ole. Alle lo.

  Men det som begynte som en vits i studio, er i dag et begrep over hele landet. Sangene fra To Rustne Herrer er blitt allemannseie. Talløse par og enkeltpersoner har grått, ledd, forlovet seg, giftet seg, festet og skilt seg, paret seg, blitt døpt og begravet til og stått opp fra de døde til sanger fra To Rustne Herrer. Det holder å nevne sanger som «Engler i Sneen» Tordensky  «Nerven i min sang», «Hun kom som en engel»....listen er bortimot uendelig.

 Men alt har sin tid, og snart er tiden med To Rustne Herrer over. Sangene vil nok drive rundt på egenhånd en lang stund ennå, men de to herrene i skinn og bein takker for seg. Men før de trekker seg tilbake, vil de legge ut på en heidundrende siste reise. De vil hente frem alt det som en gang gjorde dem til allemannseie og invitere alle dem som gjorde livet til en fest til en siste dans. Og så kan livet gå videre.

 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp