Program

bilde.jpg

 

Ketil Strand: releasekonsert
Last ned som iCal-fil

Dato: Fredag 06 mars 2020
Tid: Kl. 18:30

Pris: 200
Sted: Foajeen på Parken kulturhus
I tillegg til å ha vært gitarlærer ved Ålesund Kulturskole og musikklinja på Fagerlia i snart 30 år, har Ketil Strand vært en flittig brukt gitarist i en rekke ulike sammenhenger her i distriktet. Det være seg som medlem i en rekke band (f.eks. Brothers In Arms - A Tribute to Dire Straits), eller som innleid gitarist for nesten utallige lokale solister, kor og korps. Han har sogar også spilt med nasjonale og internasjonale navn som Hanne Boel, Jørn Hoel, A1, Christian og Stein Ingebrigtsen, Torstein Sødal, Tricia Bouttè, Elisabeth Andreasson, Ola Bremnes og Jessy Dixon, for å nevne noen.
Parallelt med dette har han også hele tiden jobbet med sin egen musikk, både med og uten band, og har tidligere gitt ut to soloalbum. Debutalbumet «Axe-Files» kom i 2011, oppfølgeren «II» i 2013, og etter en altfor lang pause er det nå endelig duket for album nummer tre, som inneholder en variert samling av egenkomponerte instrumentallåter, spilt på mange ulike gitarer.
På de to foregående albumene benyttet Strand seg flittig av flersporsteknikk, og skapte et band-uttrykk ved å legge på både bass og trommeprogrammering på flere av låtene. Derfor har også mange av disse vært vanskelige, for ikke å si umulige, å gjenskape live. 
På det nye albumet legger Strand derimot opp til et mer akustisk, nakent og ærlig uttrykk, mest mulig likt det man får oppleve på hans solokonserter, og de fleste låtene er spilt inn med èn gitar på ett spor.
6.mars blir det altså «release-konsert»/"slippekonsert" (alt etter valg av målføre) i foajeen på Parken Kulturhus, der planen er å fremføre hele det nye albumet live, samt snakke litt om de forskjellige låtene - og gitarene..
 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp