Program

1207 Evig søndag liggende med tittel.jpg

 

Teatret Vårt: Evig søndag
Last ned som iCal-fil

Dato: Lørdag 07 desember 2019
Tid: Kl. 18:00

Pris: 300/240/150
Sted: Arbeideren

Evig søndag

av Linnéa Myhre

Livet som blogger er glamorøst - sett fra utsiden. På innsiden av boblen går livet med til å telle minutter til det er lov å innvilge seg noe å spise, eller å ta sovemedisin, til dagen er over. Til dagene er over. Evig søndag er en brutalt ærlig forestilling om å telle kalorier og vente på vendepunktet.

Følelsen av å verken være verdifull eller viktig stenger venner og familie ute. Livet handler om å vente – på å bli tynnere, eller på likes og kommentarer på sosiale media. Helt til noe tilsynelatende umerkelig, uvesentlig og uventet skjer. Noe gjør det mulig å finne igjen seg selv.  

Plutselig begynte jeg å gråte. Tårene trillet nedover ansiktet og ned i tastaturet, helt uten tillatelse og forvarsel gjorde de dette – og jeg måtte lukke laptopen for å konsentrere meg utelukkende om gråtingen. Det er altfor kort vei mellom stillhet og gråt. Alle disse tårene jeg hadde spinket og spart på i hele denne lange tiden, trillet nedover ansiktet mitt og knuste alt jeg hadde bygget opp. Jeg måtte antakeligvis starte helt fra begynnelsen av. Jeg visste ikke engang hvilken begynnelse jeg siktet til.

(Linnéa Myhre: Evig søndag)


Skuespiller Stine Robin og forfatter Linnéa Myhre vokste begge opp i Molde på 2000-tallet. Da Linnéa Myhre ga ut Evig søndag var hun en av Norges mest kjente og prisvinnende bloggere med daglig besøk av 30 000 lesere.  I serien La Linnéa leve som gikk på NRK P3s nett-tv ble hun lagt merke til for sin åpenhet om psykiske lidelser. 

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp