Kultur i Ålesund - Parken kulturhus og Arbeideren - Teaterlørdag: Pannekaka og de tre små griser kl. 11.00 og 13.00

Teaterlørdag: Pannekaka og de tre små griser kl. 11.00 og 13.00

Teaterlørdag: Pannekaka og de tre små griser kl. 11.00 og 13.00

08 september 2018 11:00

(Lagre i kalender)

Arbeideren kulturhus

Teaterlørdag: Pannekaka og de tre små griser kl. 11.00 og 13.00

Pannekaka og de tre små griser

-eventyrstund med Torill Tombola

Tor Ivar Hagen inntar Ålesund med karakteren Torill Tombola, som forteller eventyr for barn. Denne gangen møter vi den redde pannekaka, som ikke vil bli spist. Nystekt og rykende fersk, rømmer pannekaka fra de sultne ungene, kona og mannen. I flukten triller hun innom en hane, ei and, ei gås og en gasse, før den ender i kjeften på en gris.

De tre små grisene flytter hjemmefra og skal klare seg selv i den store verden. De drar til hver sin kant og bygger seg hus de kan bo i. Det viser seg etterhvert at lettvinte løsninger av strå og nedfallsløv ikke holder i lengden. Ulven lusker rundt, og skaper problemer - særlig for de to minste grisene. Bare den eldste grisen bygger et hus som klarer å stå i mot denne sultne kjøteren.

Disse to eventyrene egner seg godt for små barn, med mange morsomme dyrekarakterer. To eventyr som handler om forberedelser og overlevelse, og en god dose spenning rundt om man får spise, eller blir spist.

Torill Tombola vil spille ut hele faunaen, og dette blir både ei spennende og gøyal stund for barna.

Forestillingen er basert på eventyrene «Pannekaka» nedtegnet av Asbjørnsen og Moe, og «De 3 små griser», opprinnelig nedtegnet av James Orchard Halliwell-Phillipps i The Nursery Rhymes of England.

  • Konsept, regi, scenografi og manus:Tor Ivar Hagen
  • Medvirkende:Tor Ivar Hagen
  • Målgruppe:Fra 3 år
Ålesund kommune byvåpen

Ålesund kommune, virksomhet kultur
Børsen i Lorkenesg. 2 | Tlf 70 16 24 66
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Parken kulturhus
Parkgt. 3B

Arbeideren kulturhus
Lorkenesg. 2